home

Земја/Месечина

Земја/Месечина

Земја/Месечина

  предходни 32 записи следни 32 записи  

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

За околу 13 000 години ѕвездата Северница нема повеќе да покажува кон север, туку на нејзино место ќе дојде ѕвездата Вега.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3