home
   

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Најстарите ѕвезди во нашата галаксија припаѓаат на збиените јата. Се претпоставува дека сите збиени јата имаат иста старост – меѓу 10 и 11 милијарди години.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3