home
   

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Централните ѕвезди на планетарните маглини се најтоплите ѕвезди. На нив е детектирана температура од над 250 000 К (на пример, NGC 2240).

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3