home

Забава

   

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Проксима Кентаури е најблиската ѕвезда до Сончевиот систем. Одалечена е „само“ 4,2 светлински години.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3