home

Земја/Месечина

Земја/Месечина

Земја/Месечина

   

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Сонцето веројатно е активно веќе 4,6 милијарди години, а има доволно гориво за уште околу 5 милијарди.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3