home

Космологија

Космологија

Космологија

Космологија

Космологија

Космологија

Космологија

   

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Најстарите ѕвезди во нашата галаксија припаѓаат на збиените јата. Се претпоставува дека сите збиени јата имаат иста старост – меѓу 10 и 11 милијарди години.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3