home
   

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Атмосферскиот притисок на површината на Венера е 90 пати поголем од атмосферскиот притисок на површината на Земјата на морско ниво, што би значело дека чувството да се стои на површината на Венера е приближно исто како да се стои 1 000m под морското ниво.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3