home
   

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Најладните ѕвезди (не броејќи ги кафеавите џуџиња) се претпоставува дека имаат површинска температура од 2 600 К. Таква е Cliese105C.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3