home

Екстрасоларни планети

Екстрасоларни планети

Екстрасоларни планети

  следни 32 записи  

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Кога Сонцето би било топка со дијаметар од 1,5m, а Земјата со пречник од 1,3cm, таа би орбитирала околу Сонцето на растојание од 150m.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3