home

Космологија

  следни 32 записи  

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Најголемиот метеорит што некогаш бил пронајден на Земјата е Hoba West во државата Намбија. Тој има волумен од 7 метри кубни и маса од 60 тона.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3