home
  следни 32 записи  

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Tемпературата на површината на Марс се движи од 140 К (-133°С) на половите во зима, до 300 К (27 °С) преку ден во текот на летото.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3