home

Природни сателити

Природни сателити

Природни сателити

  следни 32 записи  

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Најголемото познато збиено јато е Omega Centauri (NGC 5139), кое содржи милиони ѕвезди натрупани во топка со дијаметар од 620 светлински години.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3