home

Ѕвезди/Ѕвездени јата

Астер./Комети/Метеори

  предходни 32 записи следни 32 записи  

Пребарај

Се вчитува...

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Најверојатен кандидат за најголема ѕвезда е алфа Херкулес. Друг исто така голем црвен суперџин е ми Цефеј.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3